Personal training Mariaheide


Personal training Mariaheide

Personal training Mariaheide, behaal je sportieve doelstellingen op een leuke en uitdagende manier in de buurt van Mariaheide!

Bij Get Going is het mogelijk op verschillende manieren te trainen. Bij de mogelijkheden zie je deze verschillende manieren staan, en als je wat verder doorklikt krijg je nog veel meer informatie. Het is personal training in de regio Mariaheide van een trainer uit Erp en de sportlocatie bevind zich ook in Erp.

Personal training Mariaheide

Personal training Mariaheide

Personal training Mariaheide, wat zijn de mogelijkheden;

Personal Training regio Mariaheide.

Groepsles regio Mariaheide.

Aanpak

Doelen behalen door middel van fitness kan op meerdere manieren. Maar niet alles is even effectief. Door aan de gang te gaan met personal training in de regio Mariaheide ben je verzekerd van professionele hulp. Qua gewichtsverlies wijzen mijn ervaring en de feiten uit dat je het meeste kunt behalen met een combinatie van meerdere vormen van training. Vandaar dat ik werk met veel afwisseling van kracht en cardio oefeningen, en hierdoor kun je veel bereiken. Maar door alleen je sporten in je lifestyle toe te voegen red je het niet. Natuurlijk hoort de juiste voeding daar ook bij, maar hiervoor is het niet perse nodig ingewikkelde diëten te volgen. Vaak zijn een aantal aanpassingen in je eetpatroon voldoende. Naast een voedingsadvies is er ook de mogelijkheid een trainingsschema te krijgen wat je thuis kan uitvoeren.

Informatie

De personal trainer waar je mee aan de gang gaat heeft al vanaf 2011 ervaring met het werken in de fitness-branche. Ik ben ooit begonnen in Veghel als teamleider in een fitness centrum. Opleidingen gevolgd bij het Cios en Aalo opleidingen. Van ‘Fitness trainer (level 1)’ tot ‘Personal trainer’ en daarna nog ‘Medical fitness trainer’. In 2013 begonnen met het opbouwen van een eigen onderneming in personal training in de buurt van Mariaheide.
Get Going is makkelijk te bereiken. Parkeren is geheel gratis er is genoeg plek.

Neem contact op wanneer jij graag meer informatie wil of al besloten hebt groepslessen te willen volgen of personal training in de regio Mariaheide.

Personal training Mariaheide