”Zwaar maar erg belonend”


Mijn naam is Marcel ik heb na 20 jaar besloten weer flink aan mijn lichaam te gaan werken. Na 20 jaar niet gesport te hebben vielen de trainingen in het begin wel zwaar. Ik kon na de eerste training de dagen erna niet gewoon lopen  of iets tillen van de spierpijn. Eenmaal gewend aan de trainingen begon ik het steeds leuker te vinden. Zeker als er dan ook nog wat kilo s afgaan word het steeds leuker.

Van te voren wist niet goed wat ik van de trainingen moest verwachten. Na een gesprek met Arno en een proefles ben ik begonnen met 10 trainingen. In het begin heb ik de trainingen

vervloekt, maar toen ik het begon door te krijgen hoe ik de oefeningen goed moest uitvoeren, met de geduldige uitleg van Arno begon ik er echt lol in te krijgen.

Na de eerste 10 lessen vond ik het echt leuk en ben ik met de trainingen doorgegaan. Het trainen voldoet aan mijn verwachtingen, zeker naarmate ik meer vooruitgang boek en er nu nog meer uitdaging in de oefeningen komen . De uitdagingen in de trainingen zijn afwisselend en soms op het randje van mijn kunnen. Dit maakt het zeer vermakend en effectief. Als het uur voorbij is geeft het een goed gevoel.

Over het resultaat wat ik tot nu gehaald heb ben ik zeer tevreden. Een aantal kilo s kwijt, een stuk fitter en kleren die weer passen. Ook ben ik de uitdaging aan durven te gaan om mee te doen aan de break out run. Hier had ik een jaar geleden niet aan gedacht om aan zo iets mee te doen.

Dus het behaalde resultaat van een jaar trainen is in mijn ogen zeer geslaagd.


Beginsituatie:

91,5 kg – 28,8% vet

Resultaten 18-2-2016:

83 kg – 23,7% vet

Resultaten tot nu toe:

79 kg – 19,7% vet