Body-Fit


Body-Fit is een kracht- en conditieprogramma waarbij gebruik wordt gemaakt van veel verschillende methodieken uit verschillende sporten, deze trainingen zijn geheel te vergelijken met CrossFit. De training wordt gegeven aan maximaal 8 deelnemers zodat de begeleiding optimaal blijft!

Variatie

Om resultaten te bereiken moet je je lichaam blijven prikkelen. In de Body-Fit trainingen blijf je variëren en het liefst op zoveel mogelijk vlakken. Een training kan variëren in tijdsduur, in het materiaal waar je mee traint of de intensiteit.

Hoge relatieve intensiteit

Een hoge intensiteit zal zorgen dat onder andere je conditie verbetert en je lichaam in vetverbrandingsmodus komt. Het is wel belangrijk dat dit relatief is. Zo maakt het niet uit of je een beginner of een gevorderde sporter bent. De Body-Fit training wordt naar jouw niveau aangepast.

Functioneel bewegen

In de Body-Fit trainingen worden technieken en oefeningen aangeleerd waardoor je niet alleen in je sport beter wordt, maar ook in het huishouden of bij je baan. Want alle kracht en conditie die je opbouwt, wil je natuurlijk functioneel kunnen benutten.

Groepsverband

De groepen worden niet groter dan 8 personen, hierdoor blijft de begeleiding optimaal. Wat heel belangrijk is om alle technieken en oefeningen correct uit te voeren. In een groep trainen is niet alleen  gezellig maar ook motiverend, dus je haalt niet alleen het maximale uit jezelf maar ook uit de ander!

Info

Het rooster met de trainingstijden vind je door hier te klikken.
Wil jij je aanmelden voor deze trainingen, heb je nog vragen of wil het gewoon een keertje uitproberen dan kun je contact opnemen door hier te klikken.
Ben je benieuwd naar de kosten en abonnementsvormen dan kom je uit bij tarieven door hier te klikken.
Eenmaal aangemeld is het mogelijk jezelf in te schrijven voor de trainingen via een online inschrijfsysteem.