”Arno heeft mij hier écht doorheen gesleept”


Eind 2015 kwam ik tot de conclusie dat het vanaf 2016 anders moest. Ik was klaar met het jojo-effect waar ik al 10 jaar mee te maken had. Ik wilde af van overgewicht en toe naar een gezond lichaam. Dus ik stuurde Arno een mail met de vraag of hij mij hier bij kan helpen. Hij ging de uitdaging aan!

Op 16 januari stond ik in mijn sportkleren bij Arno. Op de weegschaal. Waar ik al een tijd niet meer op had gestaan. Oeps, het was erger dan ik dacht. 79 kilo en een veel te hoog vetpercentage. Ik schrok er van. Ik ben pas 28 en mijn lichaam is nu al zo ongezond. Wat is mijn status als ik 60 ben? Ik was blij dat ik er iets aan ging doen. Ik wil tenslotte lang en gezond leven!

Inmiddels is het maart 2017. Ik weeg 71 kilo en heb bijna mijn persoonlijke doelstelling bereikt, namelijk een gezond vetpercentage. Het was een uitdaging om hier te komen, maar ik heb er van genoten! Het is een proces van vallen en opstaan. En Arno heeft mij hier écht doorheen gesleept. Als de resultaten tegen vielen, dan zochten we samen naar de oorzaak en oplossing. En als de resultaten goed waren, daagde hij mij uit om nog verder te gaan. Precies wat ik zoek in een personal trainer!
Ik heb personal training en duo training gevolgd. Beide varianten hebben voor mij écht een toegevoegde waarde. De personal training was ontzettend waardevol in het begin van mijn sportcarrière. Ik leerde hoe ik sporttrainingen efficiënt kon uitvoeren en er werd een extra focus gelegd op mijn persoonlijke doelen. Toen ik dit goed op de rit had ging ik duo-trainingen volgen. Een heel goed alternatief als je al wat ervaring in het uitvoeren van de oefeningen hebt.
Sinds februari volg ik body-fit lessen. Een fantastische nieuwe uitdaging. In groepsverband word je extra gemotiveerd om tot het gaatje te gaan. Je wil ten slotte niet onder doen aan de rest. Een super goed alternatief als je graag persoonlijke begeleiding wil, maar een iets kleinere portemonnee hebt.

Ik kan iedereen aanraden om personal training, duo training of body-fit lessen bij Get Going te gaan volgen. Naast een goede sporttrainer is Arno ook een topcoach in het bereiken van jouw persoonlijke doel. Onmisbaar als je voor een grote uitdaging gaat!


Beginsituatie:

79 kg – 40,7% vet

Resultaten tot nu toe:

71 kg – 33 % vet