Groepslessen Boekel


Groepslessen Boekel

Groepslessen Boekel, behaal je sportieve doelstellingen op een leuke en uitdagende manier in de buurt van Boekel!

Bij Get Going is het mogelijk op verschillende manieren te trainen. Bij de mogelijkheden zie je deze verschillende manieren staan, en als je wat verder doorklikt krijg je nog veel meer informatie. Zo ook Groepslessen in de regio Boekel van een trainer uit Erp en de sportlocatie bevind zich ook in Erp tegen de bosrand van het Rauwven.

Groepslessen Boekel

Groepslessen Boekel

Groepslessen Boekel, wat zijn de mogelijkheden;

Groepslessen in regio Boekel.

Personal Training in regio Boekel.

Aanpak

Doelen behalen door middel van fitness kan op meerdere manieren. Maar niet alles is even effectief. Door aan de gang te gaan met groepslessen in regio Boekel ben je verzekerd van professionele hulp. Qua gewichtsverlies wijzen mijn ervaring en de feiten uit dat je het meeste kunt behalen met een combinatie van meerdere vormen van training. Vandaar dat ik werk met veel afwisseling van kracht en cardio oefeningen, en hierdoor kun je veel bereiken. Maar door alleen je sporten in je lifestyle toe te voegen red je het niet. Natuurlijk hoort de juiste voeding daar ook bij, hiervoor is het niet perse nodig ingewikkelde diëten te volgen. Vaak zijn een aantal aanpassingen in je eetpatroon voldoende. Door je voedingspatroon en sport op orde te hebben kun je grote stappen maken in je doelstelling.

Informatie

De personal trainer waar je mee aan de gang gaat heeft al vanaf 2011 ervaring met het werken in de fitness-branche. Ik ben ooit begonnen in Veghel als teamleider in een fitness centrum. Daar heb ik ook verschillende groepslessen gegeven. Opleidingen gevolgd bij het Cios en Aalo opleidingen. Van ‘Fitness trainer (level 1)’ tot ‘Personal trainer’ en daarna nog ‘Medical fitness trainer’. In 2013 begonnen met het opbouwen van een eigen onderneming in groepslessen in regio Boekel.
Get Going is makkelijk te bereiken. Parkeren is geheel gratis en er is genoeg plek.

Neem contact op wanneer jij graag meer informatie wil of al besloten hebt personal training te willen volgen of groepslessen in de regio Boekel.

Groepslessen Boekel