”De 1 op 1 training werkt heel stimulerend!”


Ik ben Sonja Kristelijn en heb een praktijk voor sportmassage in Veghel. Sporten vind ik geweldig. Enige jaren terug heb ik ook een opleiding tot sportinstructeur gevolgd en ben ik gaan werken in de fitnessbranche. Ik gaf veel les, zeker 8 uur per week en daarnaast sportte ik ook nog eens voor mijzelf. Door omstandigheden heb ik die branche verlaten en ben ik op kantoor gaan werken. De kilo’s vlogen er aan! Dit kon zo niet langer, dus schakelde ik Get Going Personal Training in.

Sinds maart 2013 ben ik aan het trainen bij Get Going. Na een grondige intake heeft Arno een schema gemaakt welke ik 1x per week volgde. De 1 op 1 training werkt heel stimulerend! Na ongeveer 3 maanden had ik al behoorlijk resultaat gehaald. Ik was al ruim 5 kilo slanker en 2% aan vet verloren. Daardoor werd ik nog enthousiaster en ben ik 2x per week gaan trainen. Uiteindelijk ben ik nu 9 kilo lichter en is mijn vetpercentage bijna 4% lager. Mijn taille is 5,5 cm slanker en mijn heupomvang zelfs 6,5 cm slanker en daar ben ik heel blij mee.

De trainingen kunnen heftig zijn, want ja, soms heb ik mijn dag niet. Maar elke keer na de training zodra ik gedoucht heb, voel ik me geweldig en voel ik me de hele dag fit. Ik had last van een oude schouderblessure, bijna geen kracht en de bewegingsuitslag was ook niet optimaal. Nu heb ik helemaal geen last meer van die schouder en doet de rechterschouder niet langer onder ten opzichte van de linkerschouder. Eigenlijk had ik ook regelmatig last van mijn onderrug, door de core-training is deze behoorlijk verstevigd waardoor ik hier ook geen last meer van heb.

Kortom: ik raad iedereen aan om deze training te volgen als je niet in staat bent om het alleen voor elkaar te krijgen.