Personal training Erp


Personal training Erp

Personal training Erp, behaal je sportieve doelstellingen op een leuke en uitdagende manier in Erp!

Bij Get Going is het mogelijk op verschillende manieren te trainen. Bij de mogelijkheden zie je deze verschillende manieren staan, en als je wat verder doorklikt krijg je nog veel meer informatie. Het is personal training in Erp van een trainer uit dat zelfde dorp en de sportlocatie bevind zich ook in Erp tegen de bosrand van het Rauwven.

Personal Training Erp

Personal training Erp

Personal training Erp, wat zijn de mogelijkheden;

Personal Training regio Erp.

Groepsles regio Erp.

Aanpak

Doelen behalen door middel van fitness kan op meerdere manieren. Maar niet alles is even effectief. Door aan de gang te gaan met personal training in Erp ben je verzekerd van professionele hulp. Qua gewichtsverlies wijzen mijn ervaring en de feiten uit dat je het meeste kunt behalen met een combinatie van meerdere vormen van training. Vandaar dat ik werk met veel afwisseling van kracht en cardio oefeningen, en hierdoor kun je veel bereiken. Maar door alleen je sporten in je lifestyle toe te voegen red je het niet. Natuurlijk hoort de juiste voeding daar ook bij, hiervoor is het niet perse nodig ingewikkelde diëten te volgen. Vaak zijn een aantal aanpassingen in je eetpatroon voldoende. Naast een voedingsadvies is er ook de mogelijkheid een trainingsschema te krijgen wat je thuis kan uitvoeren.

Informatie

De personal trainer waar je mee aan de gang gaat heeft al vanaf 2011 ervaring met het werken in de fitness-branche. Ik ben ooit begonnen in Veghel als teamleider in een fitness centrum. Opleidingen gevolgd bij het Cios en Aalo opleidingen. Van ‘Fitness trainer (level 1)’ tot ‘Personal trainer’ en daarna nog ‘Medical fitness trainer’. In 2013 begonnen met het opbouwen van een eigen onderneming in personal training in Erp.
Get Going is makkelijk te bereiken. Parkeren is geheel gratis er is genoeg plek.

Neem contact op wanneer jij graag meer informatie wil of al besloten hebt groepslessen te willen volgen of personal training in Erp.

personal training Erp contact